Topp 3 – Breda mittbenor/höga hårfästen

Det är äntligen dags för en fantastiskt underhållande och briljant topp-3-lista! Idag vill jag tillägna ett vida förtryckt och utstött folkslag denna lista; de tunnhåriga. För att förtydliga vilken vikt de tunnhåriga faktiskt haft för vårt svenska samhälle tänker jag lista tre välkända giganter som trots få strån på pannloben, har många strängar på sin lyra! Dessa tre utgör kanske Sveriges viktigaste kalhyggen genom tiderna!

 

3.Thomas Östros

Som den sanna socialist jag är så måste jag ju lyfta fram en gigant inom socialdemokratin; Thompa! Gigantiska mittbenor fanns i politiken redan innan Fredrik Reinfeldt och rätta mig om jag har fel, men Thomas Östros är ju urläcker! Honom med lite grädde på; Mums!

2. Lasse Kronér

Lasse Kronér har nyckeln till succé! Han har karisma och sångröst, två fördelaktiga egenskaper, och detta trots att han har så högt hårfäste! Lasse Kronér är utan tvekan Sveriges näst viktigaste, tunnhåriga person!

1. Leif “Loket” Olsson

Giganternas gigant, en dinosaurie bland salamandrar och varaner! Vad vore det svenska folkhemmet utan Leif “Loket” Olssons Bingolotto? Förmodligen blott en spillra på ett mörkt och stormigt hav, för att citera Kristina från Duvemåla. Inte nog med att han frälste oss med sin breda mittbena och grisaktiga garv, han gjorde tandgluggen till något charmigt och åtråvärt! Vilken legend!

Advertisements

About milkaddiction

Alldeles för komplex för en kort beskrivning...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s