Bajspartiet – de bruna

Som en effekt av mitt missnöje efter förra riksdagsvalet, och kanske framförallt mitt missnöje över att SD kom in i riksdagen, startade jag Bajspartiet – de bruna. Nu vill vi rekrytera flera Bajsliberaler som likt oss inte är nöjda med Sveriges politiska klimat, som inte får nog av politisk satir och som tycker att vi lika gärna kan ha ett gäng bajskorvar i riksdagen när vi nu ändå fått in ignoranta rasister. Anslut till Bajspartiet – de bruna inför nästkommande val. Vi är idag 156 medlemmar. I en brun riksdag ser vi till varenda liten kotte! Bli medlem här; http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=153527524667510

Här är några av våra stjärtefrågor;

FRIA VÄRMETOALETTSITSAR ÅT FOLKET!
Om Bajspartiet kommer in i riksdagen under nästa mandatperiod så kommer vi kämpa för att ALLA svenska hushåll ska ha toaletter utrustade med värmesits på toalettstolen!

GRATIS TOALETTER PÅ OFFENTLIGA PLATSER
Om Bajspartiet kommer in i riksdagen under nästa mandatperiod så kommer vi kämpa för att ALLA offentliga toaletter ska vara avgiftsfria!

BAJSDRIVNA MILJÖBILAR
Om Bajspartiet kommer in i riksdagen under nästa mandatperiod så kommer vi satsa stort på bajsdrivna miljöbilar! Det är dags att öppna ögonen och inse att vi MÅSTE sluta leva som om vi är den sista generationen på jorden! Med bajsdrivna miljöbilar hindrar vi skiten från att rinna neråt, till nackdel för kommande generationer. Istället ska vi tillsammans se till att var och varannans skit tas vara på och utnyttja dess faktiska brukspotential!

SÄNKT SKATT PÅ LAXERMEDEL OCH PUREX
Att få bajsa under bekväma omständigheter är en mänsklig rättighet! Bajspartiet är skit-arga på de höga priserna på laxermedel och purex. Idag ligger tusentals pensionärer över hela Sverige och vrider sig i smärta och nöd för att de har förstoppning! Är det så vi vill att Sverige ska se ut? Vill DU slippa uppleva dessa outhärdliga krämpor när du blir pensionär eller lider av så stor vätskebrist att just DU får förstoppning? Om Bajspartiet kommer in i riksdagen under nästa mandatperiod så lovar vi att sänka skatten på laxermedel och purex med minst 20%!

SÄNKT TOALETTPAPPERSSKATT
Ser du till att ha bra framförhållning inför vintern? Om DU blir insnöad i vinter och har slut på toalettpapper, vad gör du då? Med Bajspartiets sänkta toalettpappersskatt kan du bunkra upp med toalettpapper innan katastrofen är ett faktum! Detta gör det möjligt för oss alla att göra massinköp av toalettpapper utan att behöva prioritera bort exempelvis mat eller kläder. Om Bajspartiet kommer in i riksdagen under nästa mandatperiod så lovar vi att sänka skatten på toalettpapper med minst 20%!

UTBYGGNAD AV KLOAKSYSTEM I SVERIGE
Det gäller att inse fakta; SHIT HAPPENS! Därför vill vi i Bajspartiet bygga ut kloaksystemen i flertalet av Sveriges tätorter och kommuner. När dagen kommer då kloakerna svämma över är det redan försent! Då kommer vi sitta där, med skit ända upp i halsen och undra varför Bajspartiet aldrig fick tillräckligt mycket att säga till om! Om bajspartiet kommer in i riksdagen under nästa mandatperiod så kommer Sveriges kloaksystem byggas ut med en omfattning av ca 15%.

INGA PRIVATISERADE SKITHUS
Med privatiserade skithus finns risken att avgiften på offentliga toaletter ökar, både vad de gäller omfattningen av avgiftslåsta skithus och själva avgiften i sig! Är det verkligen rättvist att den som har kronisk diarré ska behöva stanna hemma när kompisarna är ute på krogen eller käkar på resturang? Avgifterna på offentliga toaletter skjuter i höjden och förstoppning håller på att bli en folksjukdom! Vi kan tillsammans stoppa detta! Om bajspartiet kommer in i riksdagen under nästa mandatperiod så kommer vi lägga förslag på lagstiftning MOT privatiserade skithus! Det ska vara GRATIS att få lägga en kringla!

FÖRBÄTTRADE SKOLTOALETTER
Idag anser många grundskoleelever att det är äckligt och pinsamt att bajsa i skolan! På grund av dessa föreställningar går uppskattningsvis 20% av Sveriges grundskoleelever med magknip och andra besvärliga magproblem, under större delen av sin skoltid! Detta tycker vi i Bajspartiet är fruktansvärda siffror! Om Bajspartiet kommer in i riksdagen under nästa mandatperiod kommer vi kämpa för att införa ljudisolerade toalettdörrar på samtliga svenska grundskolor, doftspray, värmesitsar och MJUKT toalettpapper!

Advertisements

About milkaddiction

Alldeles för komplex för en kort beskrivning...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s