De ortodoxa Sverigedemokraterna

Att folk skriver under på SD:s förslag om minskad invandring och att folk faller för deras flirtande med landsbygden är inte längre en nyhet. Men de som röstar på SD tycks vara förblindande; de ser inte deras ortodoxa tendenser.

Det är visserligen illa nog att inte se det cyniska och trångsynta i SD:s invandringspolitik, men om man nu röstar på SD, skriver man då också under på att samkönade äktenskap ska förbjudas? Skriver man då under på regelverk som kommer försvåra möjligheten för kvinnor att genomföra abort? Skriver man då under på att homosexuella inte ska få adoptera (för att “barn behöver en mamma och en pappa”)? Skriver man då under på att ensamstående inte ska få adoptera? Skriver man då under på att vi ska sätta gränser för hur provokativ konst får vara?SKA INTE KONST VARA PROVOKATIV?! Ultima Thule och liknande skräp provocerar mig, men jag köper inte upp albumen och bränner dem för det! Är det så bakåtsträvande SD:s väljare är?

När man inte kan argumentera om invandringen längre, eftersom SD:s väljare antingen förlorat allt vad empati heter eller för att de springer iväg gråtande i sina offerkappor så fort man protesterar mot deras politik (Neej, döda inte demokratin! Buhu! Yttrandefrihet! Buhu!), så måste det finnas andra saker man kan säga för att få dem att se det absurda i partiet; det ortodoxa och bakåtsträvande SD, som dessutom är rädda för det okända.

Advertisements

About milkaddiction

Alldeles för komplex för en kort beskrivning...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s